Állások

Aktuális állásajánlatok

Oldalunkon aktuális álláskínálatainkat olvashatja. Az alábbi listában az álláshirdetés nevére kattintva tudja megtekinteni az állásajánlat részletes leírását.

Himile mint munkáltató

A Himile vezető vállalatként sikereit főként annak köszönheti, hogy a legmegfelelőbb jelentkezőket választja ki, a számukra legmegfelelőbb munkakörbe helyezi őket, lehetőséget adva mindenkinek a bizonyításra.

A HIMILE Europe Kft. mögött olyan emberek állnak, akik vállalkozó szelleműek, innovatívak, együttműködőek és képesek rugalmasan alkalmazkodni a változó körülményekhez.

Fontos értékek a Himile számára

Célunk  olyan munkakörnyezetet megteremteni, ahol a munkavállalók kölcsönösen bíznak egymásban, tisztelik egymást, és valamennyi munkavállaló felelősnek érzi magát a vállalat teljesítményéért és jó hírnevéért.

A Himile kultúra része az anyacég által megfogalmazott viselkedésminták adaptálása, melyek az elmúlt 20 év sikereinek kulcsát jelentették.

Dinamizmus: vállatunk folyamatosan növekszik, fejleszti termékeit, szolgáltatásait, és rugalmasan reagál a változó piaci elvárásokra. Ehhez olyan munkatársakra van szükség akik tudásukkal, kreativításukkal, képesek támogatni a vállalt céljait.

Folyamatos fejlődés: a sikereink elengedhetetlen feltétele a munkatársaink folyamatos képzése, fejlesztése, melyre minden évben jelentős hangsúlyt fektetünk.