Rólunk

A Himile Europe kft.

Cégünk a Himile Science and Technology leányvállalata, mely az autógumi vulkanizáló formák (moldok) legnagyobb gyártója világszerte. A Himile Europe célja, hogy rugalmas és gyors helyi támogatást nyújtson anyacégünk ügyfeleinek. Tevékenységünk mold és egyéb gépalkatrészek gyártása , és a Himile Európai ügyfeleinek helyi támogatása.

Cégünk megalapítása mutatja a Himile elkötelezettségét az Európai ügyfélkör egyre magasabb szintű kiszolgálása felé. A Himile Europe megalapításával cégünk tevékenysége az alábbiakkal bővül:

  • Csúcsminőségű alkatrészek gyártása és szállítása az EU területéről
  • Ügyfél megrendelések gazdaságos kiszolgálása szoros határidők mellett, a Himiletól eddig is megszokott magas minőségben.
  • Gyors és rugalmas szállítás szárazföldön
  • Közvetlen technikai támogatás magyar és angol nyelven, azonos időzónából
  • Teljes körű mold javítási és karbantartási szolgáltatás a Himile technológiájával és erőforrásaival
  • Magyarul és angolul beszélő mérnök és kereskedő csapat helyben

A Himile Csoport

Anyacégünk a Himile, Gaomi város gazdasági kék övezetében található, a Shandong félszigeten, Kínában. Megalakulását követően a cég töretlenül fejlődik, az elmúlt 21 évben átlagosan évi 50%-os árbevétel növekedést ért el (CAGR), és mára már több mint 20 leányvállalattal rendelkezik, melyek közt 1 tőzsdén jegyzett vállalat (SHE:002595), 3 vállalat rendelkezik nemzeti szintű high-tech vállalkozás besorolással, 4 pedig tengeren túli vállalat.  Gyártó egységeink területe Kínában meghaladja a 13 négyzet kilométert, dolgozóink száma pedig a 12.000-et, eszköz állományunk pedig az 5.4 milliárd yuant.

A Himile fokozatosan egy nemzetközi nagyvállalattá fejlődött, mely három stratégiai szektorban van jelen. Ezek az autógumi vulkanizáló formák, csúcsminőségő gépalkatrészek, és az olaj és gázipari berendezések. Termékeink széles skálán mozognak, többek között gyártunk gépipari, tengeri, vasúti, gázipari termékeket, és jelen vagyunk az oktatási és számos más területen is.

Mostanra a cég már a világ vezető autógumi vulkanizáló forma gyártója, öt különböző szempont szerint is az első: saját gyártástechnológia, termékpaletta, gyártó kapacitás, ügyfél portfólió (szinte valamennyi prémium autógumi gyártót beleértve) és iparági profitabilitás. Emellett a Himile rendelkezik a legfejlettebb EDM, közvetlen CNC marási és LPD alumínium öntési technológiával az iparági szereplők közül.

2015-ben a Himile iparági részesedése a nemzetközi piacon 20% felett, a kínai exportpiacon 90% volt. A világ 75 vezető autógumi gyártói közül 62-vel van szilárd együttműködési kapcsolatunk. A Himile élen jár a csúcstechnológiai alkatrészek gyártásában is, teljes körű szolgáltatást nyújt a tervezéstől az öntvénykészítésen, hegesztésen, megmunkáláson át egészen a vevőkövetésig. A termékpalettán megtalálhatók a nyomástartó edények, olaj-és gázipari berendezések, kompresszor és gázturbina alkatrészek, hatékony, energiatakarékos hőcserélők, repülőgép kerék gyártási moldok, vasúti és szélenergiai berendezések alkatrészei, gépészeti szerszámok stb. A Himile a világ legnagyobb szelepgyártója is, a világpiac 30%-át fedi le.

A Himile szorosan együttműködik tucatnyi Fortune 500-as céggel, köztük a Bridgstone-nal, Michelinnel, Goodyearrel, Continentallal az autóabroncs öntőformák terén, a GE-vel, Ingersoll-Randdal, Siemensszel, Toshibával, Alstommal, PetroChinával és Sinopeckel pedig alkatrészgyártásban valamint az olaj-és gázipari üzletágban. 2015 végén a Himile sorozatban negyedszer nyerte a „Legjobb beszállító” díját a Continentálnál és a Coopernél. Cégünk a három autógumi gyártó óriás, a Bridgestone, Michelin és Goodyear legnagyobb külső mold szállítója, emellett stratégiai együttműködést épített ki a GE-vel és Siemensszel is.

20151217154733_2912